Official Service Partner van

Als officiële servicepartner van verschillende merken beschikken wij over de meest actuele servicedocumentatie, updates en alle Essentiële modificaties

Steelwrist

Wij zijn Service partner van Steelwrist, voor verkoop,advies, service onderdelen, en fabrieks garanties

 

Steelwrist is vandaag de de dag de snelst groeiende fabrikant van tiltrotators en snelwissels ter wereld. Een vastberaden focus op robuuste en moderne producten gecombineerd met goede service wordt gewaardeerd door een toenemend aantal klanten.

Business concept Steelwrist
Het Steelwrist AB business-principe is het ontwikkelen, produceren en verkopen van tiltrotators, snelwissels, accessoires en hulpstukken voor graafmachines en graaflaadcombinaties. Steelwrist AB’s doel is om “De beste ter wereld te zijn in het ontwikkelen, produceren en verkopen van apparatuur welke de efficiëntie van graafmachines verhoogd.”

Steelwrist AB is een Zweeds bedrijf met het hoofdkantoor en de productie in Rosersberg, ten noorden van Stockholm.

Takeuchi

Wij zijn mede verkooppunt voor Takeuchi graafmachines, voor verkoop, service en onderdelen.

Takeuchi begon in 1971 met de serieproductie van minigravers en is in de loop van de jaren een begrip geworden in de grondverzetbranche.

Het gebruikersgemak, de schier eindeloze toepassingsmogelijkheden en de scherpe prijsstelling maken het tot een gewild product.

Takeuchi is de absolute top in minigravers en rupsladers. Vakmensen over de hele wereld vertrouwen blind op onze machines. Daarom maken we grondverzetmachines die altijd blijven doorgaan, 100% betrouwbaar en onverwoestbaar.

De lange levensduur en hoge restwaarde zorgen ervoor dat elke Takeuchi zich dubbel en dwars terugverdient.

SKF Lincoln

Wij zijn Service partner van skf Lincoln, voor verkoop, opbouw, service en onderdelen.

In elke industrie is smering van vitaal belang voor de prestaties van roterende apparatuur; wanneer meer dan 40% van de onderhoudskosten verband houdt met een slechte smering, dan is een goed smeerbeheer van cruciaal belang. De juiste hoeveelheid van het juiste smeermiddel met de juiste intervallen is essentieel voor maximale prestaties van de toepassing en een maximale levensduur.

Lincoln en SKF hebben samen meer dan 300 jaar ervaring in het beheren van smering en het verminderen van wrijving. En met onze baanbrekende RecondOil-procestechnologie voor compromisloze terugwinning van industriële olie kunt u uw olie telkens opnieuw gebruiken.

In welke fase van het smeerbeheer u zich ook bevindt, met SKF kunt u de prestaties die belangrijk zijn voor uw bedrijf een boost geven. Ontdek hoe.